Общи условия

Общи условия

Моля, прочетете внимателно Общите условия, преди да използвате сайта ONLINEDREHI.NET.

Общите условия на договорите за покупко - продажба от разстояние са уредени по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между интернет магазин ONLINEDREHI.NET  от една страна,

и от друга - лицето, навършило 18 години и съгласило се с настоящите Общи условия, наречено по-нататък Клиент, във връзка с ползването на сайта и пораждащите от това права и задължения между двете страни,както и със заявяването и закупуването на предлаганите от ONLINEDREHI.NET  стоки .

I. Регистрация. 

Регистрацията е задължителна за пазаруване през онлайн магазина. Клиентът е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва верни данни, валиден адрес, телефонен номер и имейл адрес.

Приема се, че посоченият от Клиента имейл при регистрацията му  е актуален и се проверява редовно. С изпращане на информация към него се счита, че Клиентът е официално уведомен за  съдържанието й. При промяна на данните Клиентът е длъжен в 7-дневен срок да промени данните си на интернет страницата на магазина.

 С акта си на регистрация Клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и изрично и безусловно се съгласява да ги спазва.

II. Стоки и услуги.

ONLINEDREHI.NET предоставя на своите Клиенти информация за всички стоки и услуги, предлагани и подробно описани на страниците на интернет магазина.

ONLINEDREHI.NET  не носи отговорност за възможна известна разлика в цветовете на закупените стоки, дължаща се на специфики при заснемане на стоката или отблясък на монитора, както и на разминаване в размера на стоката.

ONLINEDREHI.NET не носи отговорност при невярност в посочената от производителя информация за характеристиките на даден продукт.

Предлаганите стоки в ONLINEDREHI.NET редовно се актуализират, но е възможно някой модел, размер или разцветка да не са налични.

III. Поръчки.

Поръчки, направени между 09.00-14.00часа се обработват още същия ден.

Поръчки, направени след  14.00часа се обработват на следващия работен ден.

Всички поръчки, направени в събота,неделя или официални празници ще бъдат обработени в първия работен ден.

IV. Цени и плащане.

Цените на всички наши продукти са с включен ДДС.

Указаните цени не включват разходите за доставка.

Начини на плащане:

1. С наложен платеж – плащате дължимата сума на куриера, в момента на получаване на стоката на адрес, посочен в поръчката.

2. По банков път – плаща се предварително цялата стойност на поръчката.

3. Чрез онлайн разплащане (PayPal), с дебитна или кредитна карта – плаща се предварително цялата стойност на поръчката.

В зависимост от предпочитания от Вас вид плащане, ще получите допълнителни инструкции, ако е необходимо.

V. Срокове и доставка.

Доставки се извършват само на територията на Република България.

Доставката се извършва само след потвърждение от страна на Клиента.

За поръчки на стойност над 150лв, доставката за цялата територия на Република България е безплатна.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.

В случаите, в които Клиентът не е намерен на посочения адрес, същия ще бъде контактуван по телефона от куриерската фирма.

Срокът на доставка е до 15-20 работни дни след потвърждение от страна на Клиента. След като стоката е налична за изпращане, наш служител отново се свързва с Клиента, за да бъде уведомен за изпращането на пратката и ориентир за точния ден и час на получаване на стоката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, оператор на ONLINEDREHI.NET  е длъжен да уведоми Клиента за това и да посочи нова дата на доставка.  

Ние не носим отговорност за възможни закъснения от страна на превозвачите.

VI. Връщане и замяна.

Клиентът има право да върне или замени стоката в срок от 7 дни, считано от деня на нейното получаване.

Условия за връщане:

       1. Стоката задължително трябва да е в добър външен и търговски вид. Тя не трябва да е изцапана, носена, скъсана, изгорена, увредена, прана или гладена.

       2. Стоката задължително трябва да е със запазени етикети и оригинална опаковка.

       3. Стоката трябва да е придружена с доказателство за закупуването й (разписка от куриера, касов бон, стокова разписка, сметка и пр.)

В този случай Клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30-дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в Декларация – свободен текст. В случай на връщане на стока и рекламация от страна на Клиента, той е длъжен да се обади на телефон  0893 998 849 и да посочи номера на поръчката при покупката на стоката. Операторът посочва адреса, на който Клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10.00-17.00часа.

Разходите по куриерските услуги за връщането на стоката са за сметка на Клиента.

Замяна:

       1. Стоката задължително трябва да е в добър външен и търговски вид. Тя не трябва да е изцапана, носена, скъсана, изгорена, увредена, прана или гладена.

       2. Стоката задължително трябва да е със запазени етикети и оригинална опаковка.

       3. Стоката трябва да е придружена с доказателство за закупуването й (разписка от куриера, касов бон, стокова разписка, сметка и пр.)

Разходите по куриерските услуги за замяна на стоката са за сметка на Клиента.

Клиента  е длъжен да се обади на телефон  0893 998 849 и да посочи номера на поръчката при покупката на стоката. Операторът посочва адреса, на който Клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10.00-17.00часа.

VII. Конфиденциалност.

ONLINEDREHI.NET взима всички необходими мерки за защита на неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция. Предоставената информация се използва само и единствено с цел обслужване на Клиента.ONLINEDREHI.NET не носи отговорност, ако с нея се сдобият трети лица в следствие на противозаконно осъществен пробив в системата на сайта.

ONLINEDREHI.NET Ви напомня да бъдете внимателни при използването на Вашите лични данни в интернет. Не предоставяйте персонална информация на имейли или  в сайтове, в чиято автентичност не сте сигурни. Телефоните за контакт и имейлите на ONLINEDREHI.NET са изписани на сайта и само и единствено на тях се извършват поръчки и услуги,предоставени от нас. Всеки контакт или обаждане, извършено от лица, представящи се за служители или управители на  онлайн магазин ONLINEDREHI.NET лично,по имейл или телефон, които не фигурират в сайта на ONLINEDREHI.NET по никакъв начин НЕ СА свързани с онлайн магазинONLINEDREHI.NET и ние не носим никаква материална отговорност за нанесени щети и вреди. В такъв случай молим незабавно да ни уведомите, а ние от своя страна ще уведомим подлежащите органи, както и ще обявим информация на сайта относно злоупотреби на трети лица. Запомнете – Вашата сигурност е важна за нас!

 VIII. Авторски права.

Всички права са запазени. Всички текстове и информация от сайта ONLINEDREHI.NET  са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права. Копирането, използването и разпространението им за комерсиални цели без знанието и писменото съгласие на ONLINEDREHI.NET  е строго забранено. Нерегламентираното им използване води до наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

 IX. Отчет на направените продажби.

Съгласно   Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“ за направеното от Kлиента плащане куриерската фирма издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ ни от задължението да издаваме касова бележка.

Общите условия са публикувани на видно място в интернет магазина и са достъпни за всеки потребител.

ONLINEDREHI.NET си запазва правото еднолично да променя Общите условия по свое усмотрение.